Φορολογικές Δηλώσεις - Υποβολες Αιτησεων Επιδομάτων

Είμαστε δίπλα σας για να σας υποστηρίξουμε και να σας καθοδηγήσουμε σε οποιοδήποτε εξειδικευμένο φορολογικό ζήτημα αντιμετωπίζετε.

Οι Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες μας

Αναλαμβάνουμε  την υποβολή διαφόρων δηλώσεων όπως φορολογικών, επιδομάτων κτλ ενδεικτικά:

 • Αναλαμβάνουμε την σωστή συμπλήρωση και εμπρόθεσμη υποβολή φορολογικής δήλωσης  – Ε1 για τη φορολογία του εισοδήματός σας.
 • Αναλυτική κατάσταση για μισθώματα ακίνητης περιουσίας (έντυπο Ε2)
 • Κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα (έντυπο Ε3)
 • Εκκαθάριση φόρου εισοδήματος
 • Δήλωση Ε9
 • Έλεγχος και υπολογισμός τεκμηρίων
 • Ρύθμιση οφειλών
 • Φορολογική συμβουλευτική υποστήριξη για οποιοδήποτε πρόβλημα.

Επιδόματα

Σας ενημερώνουμε για τυχόν επιδόματα που δικαιούστε. Αναλαμβάνουμε την υποβολή αίτησης για κάθε μορφής επιδόματος που είστε δικαιούχος

 • Επίδομα Πετρελαίου Θέρμανσης
 • Επίδομα τέκνων Α21
 • ΚΕΑ
 • Επιδομα ενοικίου/στεγασης
 • Κοινωνικό Μέρισμα

Έκδοση κλειδάριθμου

Σε περίπτωση που δεν έχετε εκδώσει ακόμα κλειδάριθμο, το λογιστικό μας γραφείο σας βοηθά να προχωρήσετε στην άμεση έκδοσή του. Αν πάλι έχετε κλειδάριθμο, αλλά τον έχετε χάσει ή δε θυμάστε τους κωδικούς του Taxisnet, θα σας βοηθήσουμε στην επανεγγραφή.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ 20 ΕΤΩΝ

Λογιστικό Γραφείο Botaxis: Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας

Ζητήστε ενημέρωση σχετικά με τις φοροτεχνικές υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας

  Δείτε άλλες υπηρεσίες από το Λογιστικό μας Γραφείο

  Το λογιστικό BOTAXIS αναλαμβάνει την λογιστική υποστήριξη όλων των νομικών προσώπων με έμπειρο δυναμικό προσωπικό.

  Το λογιστικό γραφείο BOTAXIS αναλαμβάνει την λογιστική υποστήριξη όλων των φυσικών προσώπων Τα έμπειρα στελέχη μας αναλαμβάνουν όλο το φάσμα των λογιστικών υπηρεσιών σας

  Το ασφαλιστικό γραφείο BOInsurance αναλαμβάνει την ασφαλιστική κάλυψη της ζωής, της περιουσίας σας, των μεταφορικών σας μέσων

  Το λογιστικό γραφείο BOTAXIS αναλαμβάνει και επιλύει κάθε φύσεως νομικό ζήτημα τόσο των νομικών όσο και των φυσικών προσώπων με έμπειρο δυναμικό προσωπικό.

  Προσφέρουμε ελεγκτικές υπηρεσίες εσωτερικού και εξωτερικού ελέγχου οργανωμένου λογιστηρίου και υποβάλουμε τεκμηριωμένη εισήγηση για βελτιστοποίηση των αποδόσεων του λογιστηρίου σας.

  Στηριζόμαστε στις συνεχόμενες αλλαγές της Φορολογικής νομοθεσίας και προσφέρουμε φοροτεχνικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που χαμηλώνει το κόστος της επιχείρησης.

  λογιστικο γραφειο - Μηχανογραφική Υποστήριξη

  Η διεθνής πολυετή εργασία μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μας καθυστά υπεύθυνους για την σωστή ίδρυση της εταιρείας σας σε όλες τις χώρες.

  Σωστή τήρηση της εργατικής νομοθεσίας αποφεύγοντας διαφορές και προστριβές μεταξύ εργοδότη και εργαζομένων. Αμοιβές, ασφάλιση, δικαιούμενες αποδοχές, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, υπολογισμός κρατήσεων κ.ά.

  Οργανώνουμε την μηχανογράφηση του λογιστηρίου με υψηλά πρότυπα, διασύνδεση όλων των τμημάτων και πληροφόρηση της εικόνας της επιχείρησης από οποιοδήποτε τόπο και χρόνο.

  Το λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο Botaxis με  υπευθυνότητα και αξιοπιστία αναλαμβάνει την σωστή οργάνωση και λογιστική παρακολούθηση  της επιχείρησης σας.

  Αν χρειάζεστε έναν έμπιστο συνεργάτη καλέστε μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας!

  Μη χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας να λύσετε τα θέματα που σας απασχολούν.

  Ελάτε τώρα στον όμορφο χώρο μας, επί της οδού Λ. Πεντέλης 8 στο Χαλάνδρι προκειμένου να μας γνωρίσετε, να συζητήσουμε μαζί το πρόβλημα σας και να δώσουμε την κατάλληλη λύση στο θέμα που σας απασχολεί και στην ανάπτυξη σας.

  Ολοκληρωμένη Υποστήριξη για Εργατικά και Ασφαλιστικά ζητήματα
  σε Ιδιώτες και Επιχειρήσεις απο το

  ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ BOTAXIS ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΑΘΗΝΑ