λογιστικο γραφειο - Μηχανογραφική Υποστήριξη

BOTAXIS / λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο

Καλώς ήρθατε σε ένα από τα μεγαλύτερα λογιστικά – φοροτεχνικά γραφεία πανελλαδικώς.
Το λογιστικό -φοροτεχνικό γραφείο BOTAXIS σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια της συνεχόμενης ανάπτυξης μας προσθέσαμε και τις ασφάλειες ζωής , ασφάλειες αυτοκινήτων , ζημιών μέσα από την εταιρεία BOINSURANCE.
Με την πολυετή εμπειρία μας στις λογιστικές υπηρεσίες  αλλά και φοροτεχνικές υπηρεσίες καταφέρνουμε και βρίσκουμε άμεσες και αξιόπιστες λύσεις στα  λογιστικά σας προβλήματα τόσο των νομικών όσο και των φυσικών προσώπων.

Μη χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας να λύσετε τα θέματα που σας απασχολούν.

Ελάτε τώρα στον όμορφο χώρο μας , επί της οδού Λ. Πεντέλης 8 στο Χαλάνδρι προκειμένου να μας γνωρίσετε, να συζητήσουμε μαζί το πρόβλημα σας και να δώσουμε την κατάλληλη λύση στο θέμα που σας απασχολεί και στην ανάπτυξη σας.

λογιστικο γραφειο - Μηχανογραφική Υποστήριξη

Βασίλειος Οικονομάκος

Επικοινωνήστε με το Λογιστικό Γραφείο μας

Ρωτήστε μας για οποιοδήποτε φοροτεχνικό - φορολογικό - λογιστικό θέμα

Η ιδέα για την ίδρυση του BOTAXIS ήταν αποτέλεσμα μιας πολύχρονης εργασιακής και εκπαιδευτικής εμπειρίας που είχα στον λογιστικό – φοροτεχνικό -εργατικό κλάδο παρέχοντας τις υπηρεσίες μου σε εισηγμένες και μη εταιρείες.

Η πολύχρονη και πολύπλευρη εμπειρία μου , έκαναν ξεκάθαρο στο μυαλό μου ότι η σωστή οργάνωση ενός λογιστήριου, η παροχή και σωστή συμβουλευτική μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά μία επιχείρηση αλλά και ένα φυσικό πρόσωπο να αναπτυχθεί ταχύτατα και σωστά , παρόλο τις δυσκολίες που υπάρχουν μέσα σε ένα ασταθές και συνεχές μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον.

Το όραμα μου ήταν και είναι, να δίνω καθημερινά την προσωπική μου μάχη και βοήθεια , στα προβλήματα που οι φορολογούμενοι αντιμετωπίζουν καθημερινά, όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα δαιδαλώδες λογιστικό- φορολογικό μεταβαλλόμενο κλίμα .

Προτεραιότητα του λογιστικού – φοροτεχνικού γραφείου BOTAXIS είναι να δώσουμε με αξιοπιστία λύσεις στην επίλυση των προβλημάτων των φορολογούμενων τόσο των φυσικών όσο και των νομικών προσώπων.

Η εμπιστοσύνη σας, μας έδωσε την τόλμη να προχωρήσουμε μπροστά και να προσθέσουμε επί πλέον υπηρεσίες στηρίζοντας τον πολίτη.

Γι αυτό προσθέσαμε την εταιρεία ΒΟINSURANCE που έρχεται δυναμικά στον καθένα ξεχωριστά και σύμφωνα με τις ανάγκες του , να παρέχει προστασία για την ζωή του και την περιουσία του δίνοντας προϊόντα ασφάλισης οικονομικά και ευέλικτα για το αυτοκίνητο , για την ζωή του για την περιουσία του.

Σημαντικό ρόλο για την επίτευξη των στόχων αυτών έχει παίξει η πολυετής εμπειρία μου όσο και οι μεταπτυχιακές μου σπουδές στον τομέα της ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ του ΣΟΛ που ήταν σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

Με εκτίμηση
BOTAXIS – BOINSURANCE

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 

Msc ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ 

  Λογιστικό Γραφείο Botaxis

  Το λογιστικό γραφείο BOTAXIS παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες λογιστηρίου,  εξειδικευμένες και αξιόπιστες  υπηρεσίες σε φυσικά και νομικά πρόσωπα:

   • Τήρηση λογιστικών βιβλίων Β και Γ κατηγορίας ( Ατομικές επιχειρήσεις , Ο.Ε., Ε.Ε ,ΙΚΕ,ΕΠΕ,Α.Ε.)
   • Υποβολή δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων
   • Επίβλεψη Λογιστηρίου – Συμβουλευτικές Υπηρεσίες οργάνωσης και ανάπτυξης της επιχείρησης σας.
   • Οργανωμένη τήρηση μισθοδοσίας
   • Σύσταση – μεταβολή – συγχώνευση επχειρήσεων
   • Προετοιμασία ετήσιων οικονομικών καταστάσεων
   • Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε εξειδικευμένα λογιστικά θέματα
   • Διεκπεραίωση όλων των συναλλαγών με το Δημόσιο
   • Συμβουλές και υποστήριξη σχετικά με φορολογικά ζητήματα που σας απασχολούν.

  Ασφαλιστικό Γραφείο BoInsurance

  Το ασφαλιστκό γραφείο BOINSURANCE συνεργαζόμενο με όλες τις εταιρείες , μπορεί να σας καλύψει όλες τις ανάγκες σας , ασφαλίζοντας σε χαμηλές τιμές το αυτοκίνητο σας , την ζωή σας , την αστική σας ευθύνη και οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να υπάρχει που να θέτει σε κίνδυνο την ζωή σας και την περιουσία σας.

  • Ασφάλειες Αυτοκινήτων
  • Ασφάλειες Κατοικιών
  • Ασφάλειες Εταιριών
  • Ασφάλειες Συνταξης
  • Αστική Ευθύνη Επαγγελματιών
  • Νοσοκομειακή Περίθαλψη
  • Νομική προστασία
  • Ασφάλιση παιδιών

  Επιλέξτε το λογιστικό  – φοροτεχνικό γραφείο μας για τις φορολογικές σας δηλώσεις, έναρξη εταιριών, τήρηση και ενημέρωση βιβλίων, συστάσεις, μετατροπές, συγχωνεύσεις, μισθοδοσία.

  Λογιστικές Υπηρεσίες Σε Νομικά Πρόσωπα

  Το λογιστικό BOTAXIS αναλαμβάνει την λογιστική υποστήριξη όλων των νομικών προσώπων με έμπειρο δυναμικό προσωπικό.

  Λογιστικές υπηρεσιες φυσικων προσωπων

  Το λογιστικό γραφείο BOTAXIS αναλαμβάνει την λογιστική υποστήριξη όλων των φυσικών προσώπων Τα έμπειρα στελέχη μας αναλαμβάνουν όλο το φάσμα των λογιστικών υπηρεσιών σας

  Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

  Το ασφαλιστικό γραφείο BOInsurance αναλαμβάνει την ασφαλιστική κάλυψη της ζωής, της περιουσίας σας, των μεταφορικών σας μέσων

  Νομικές Υπηρεσίες

  Το λογιστικό γραφείο BOTAXIS αναλαμβάνει και επιλύει κάθε φύσεως νομικό ζήτημα τόσο των νομικών όσο και των φυσικών προσώπων με έμπειρο δυναμικό προσωπικό.

  Ελεγκτικές Υπηρεσίες

  Προσφέρουμε ελεγκτικές υπηρεσίες εσωτερικού και εξωτερικού ελέγχου οργανωμένου λογιστηρίου και υποβάλουμε τεκμηριωμένη εισήγηση για βελτιστοποίηση των αποδόσεων του λογιστηρίου σας.

  Φοροτεχνικές Υπηρεσίες

  Στηριζόμαστε στις συνεχόμενες αλλαγές της Φορολογικής νομοθεσίας και προσφέρουμε φοροτεχνικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που χαμηλώνει το κόστος της επιχείρησης.

  Ίδρυση νέας Εταιρίας

  Η διεθνής πολυετή εργασία μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μας καθυστά υπεύθυνους για την σωστή ίδρυση της εταιρείας σας σε όλες τις χώρες.

  Εργατικά Θέματα

  Σωστή τήρηση της εργατικής νομοθεσίας αποφεύγοντας διαφορές και προστριβές μεταξύ εργοδότη και εργαζομένων. Αμοιβές, ασφάλιση, δικαιούμενες αποδοχές, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, υπολογισμός κρατήσεων κ.ά.

  Μηχανογραφική Υποστήριξη

  Οργανώνουμε την μηχανογράφηση του λογιστηρίου με υψηλά πρότυπα, διασύνδεση όλων των τμημάτων και πληροφόρηση της εικόνας της επιχείρησης από οποιοδήποτε τόπο και χρόνο.