ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Στο BOTAXIS διαθέτουμε εξειδίκευση στον τομέα του εργατικού δικαίου, αναφορικά με όλα τα εργασιακά θέματα, τις εργατικές διαφορές, τις υπηρεσίες μισθοδοσίας και τα ασφαλιστικά ζητήματα.

Χάρη στην εμπειρία και συνεχή εκπαίδευση της ομάδας μας, στο BOTAXIS είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες που εξασφαλίζουν ότι οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι βρίσκονται εντός του εργασιακού νομικού πλαισίου. Η επίγνωση της πολυπλοκότητας του εργατικού δικαίου και η δέσμευσή μας για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών καθιστούν το BOTAXIS τον καλύτερο σύμμαχο στον τομέα αυτό.

Οι υπηρεσίες μας για φυσικά πρόσωπα περιλαμβάνουν συμβουλευτικές υπηρεσίες για εργατικές διαφορές που μπορεί να καταλήξουν σε δικαστικές διαδικασίες.

Επίσης, παρέχουμε συμβουλές για θέματα που αφορούν αποδοχές, υπερωρίες, αμοιβή για πρόσθετη παροχή εργασίας, άδειες λοχείας, τοκετού, μισθούς υπερημερίας, επισχέσεις εργασίας, άκυρες απολύσεις και πολλά άλλα.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την υποβολή αιτήσεων για συνταξιοδοτήσεις από όλα τα ταμεία, είτε χειρόγραφα είτε ηλεκτρονικά. Παρέχουμε, επίσης, υπηρεσίες ελέγχου μισθών, επιδομάτων και ασφαλιστικών εισφορών για τη διασφάλιση της ορθής εφαρμογής των εργατικών δικαιωμάτων.

Όσον αφορά τα νομικά πρόσωπα, παρέχουμε υπηρεσίες όπως η τήρηση μηχανογραφημένης μισθοδοσίας για επιχειρήσεις και οικοδομοτεχνικά έργα.

Επιπλέον, προσφέρουμε την ηλεκτρονική υποβολή των αναγκαίων δηλώσεων και παρέχουμε συμβουλές για εργασιακά θέματα με στόχο την αποφυγή άκυρων απολύσεων και αποζημιώσεων.

Επίσης, αναλαμβάνουμε την εκπροσώπηση σε εργατικές διαφορές σε ΙΚΑ και Επιθεώρηση Εργασίας και προσφέρουμε υπηρεσίες για την πρόληψη και αντιμετώπιση φορολογικών ελέγχων.

Στο BOTAXIS, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες λογιστηρίου που εξασφαλίζουν ότι οι επιχειρήσεις και τα νομικά πρόσωπα λειτουργούν εντός του νόμου και τηρούν τα εργατικά δικαιώματα των εργαζομένων.

Ενημερωθείτε από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του BOTAXIS γύρω από τα εργασιακά θέματα, τις εργατικές διαφορές, τις υπηρεσίες μισθοδοσίας και όλα τα ασφαλιστικά θέματα που σας απασχολούν.

Ζητήστε ενημέρωση σχετικά με τις λογιστικές υπηρεσίες ή φοροτεχνικές υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.

Λογιστής απο απόσταση ή στα γραφεία μας.

Εξυπηρετούμε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα

    ΕΜΠΕΙΡΙΑ 20 ΕΤΩΝ

    Λογιστικό Γραφείο Botaxis: Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας