Ασφαλιστικές Υπηρεσίες - BOInsurance

Η εταιρία BoInsurance αναλαμβανει την ασφαλιστική κάλυψη της εταιρίας ή της οικογένειας σας

Στα πλαίσια της ανάπτυξης μας και την παροχή πρόσθετων ολοκληρωμένων υπηρεσιών η εταιρεία BOINSURANCE έχει συνάψει συνεργασίες  παρέχοντας στους πελάτες της ασφαλιστική κάλυψη,  με όλες τις εταιρείες του κλάδου της ασφαλιστικής αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας, προκειμένου να λάβετε την υπηρεσία που χρειάζεστε καλύπτοντας την προσωπική ή επαγγελματική ανάγκη:

   • Ασφάλειες Οχημάτων
   • Ασφάλεια Ζωής
   • Ασφάλειες Σκαφών
   • Ασφάλειες Πυρός
   • Ασφάλεια Υγείας
   • Αποταμιευτικά Προγράμματα
   • Νομική Προστασία
   • Ασφάλεια Ατυχήματος
   • Ειδικές Νοσοκομειακές Ασφάλειες
   • Τεχνικές Ασφάλειες
   • Αστική Ευθύνη

ΕΜΠΕΙΡΙΑ 20 ΕΤΩΝ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ BOINSURANCE: Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας

Ζητήστε ενημέρωση σχετικά με τις φοροτεχνικές υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας

  Δείτε άλλες υπηρεσίες μας

  Το λογιστικό BOTAXIS αναλαμβάνει την λογιστική υποστήριξη όλων των νομικών προσώπων με έμπειρο δυναμικό προσωπικό.

  Το λογιστικό γραφείο BOTAXIS αναλαμβάνει την λογιστική υποστήριξη όλων των φυσικών προσώπων Τα έμπειρα στελέχη μας αναλαμβάνουν όλο το φάσμα των λογιστικών υπηρεσιών σας

  Το ασφαλιστικό γραφείο BOInsurance αναλαμβάνει την ασφαλιστική κάλυψη της ζωής, της περιουσίας σας, των μεταφορικών σας μέσων

  Το λογιστικό γραφείο BOTAXIS αναλαμβάνει και επιλύει κάθε φύσεως νομικό ζήτημα τόσο των νομικών όσο και των φυσικών προσώπων με έμπειρο δυναμικό προσωπικό.

  Προσφέρουμε ελεγκτικές υπηρεσίες εσωτερικού και εξωτερικού ελέγχου οργανωμένου λογιστηρίου και υποβάλουμε τεκμηριωμένη εισήγηση για βελτιστοποίηση των αποδόσεων του λογιστηρίου σας.

  Στηριζόμαστε στις συνεχόμενες αλλαγές της Φορολογικής νομοθεσίας και προσφέρουμε φοροτεχνικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που χαμηλώνει το κόστος της επιχείρησης.

  λογιστικο γραφειο - Μηχανογραφική Υποστήριξη

  Η διεθνής πολυετή εργασία μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μας καθυστά υπεύθυνους για την σωστή ίδρυση της εταιρείας σας σε όλες τις χώρες.

  Σωστή τήρηση της εργατικής νομοθεσίας αποφεύγοντας διαφορές και προστριβές μεταξύ εργοδότη και εργαζομένων. Αμοιβές, ασφάλιση, δικαιούμενες αποδοχές, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, υπολογισμός κρατήσεων κ.ά.

  Οργανώνουμε την μηχανογράφηση του λογιστηρίου με υψηλά πρότυπα, διασύνδεση όλων των τμημάτων και πληροφόρηση της εικόνας της επιχείρησης από οποιοδήποτε τόπο και χρόνο.

  Το ασφαλιστικό γραφείο BoInsurance με  υπευθυνότητα και αξιοπιστία αναλαμβάνει την ασφαλιστική κάλυψη για την επιχείρηση και την οικογενεια σας

  Αν χρειάζεστε έναν έμπιστο συνεργάτη καλέστε μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας!

  Μη χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας να λύσετε τα θέματα που σας απασχολούν.

  Ελάτε τώρα στον όμορφο χώρο μας, επί της οδού Λ. Πεντέλης 8 στο Χαλάνδρι προκειμένου να μας γνωρίσετε, να συζητήσουμε μαζί το πρόβλημα σας και να δώσουμε την κατάλληλη λύση στο θέμα που σας απασχολεί και στην ανάπτυξη σας.

  Ολοκληρωμένα Ασφαλιστικά Προγράμματα
  για ιδιώτες – επιχειρήσεις απο το

  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ BOINSURANCE ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΑΘΗΝΑ