404

Η σελίδα δεν βρέθηκε! Δοκιμάστε απο τις παρακάτω επιλογές μήπως βρείτε αυτό που ψάχνατε!

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – BOinsurance

Το ασφαλιστικό γραφείο BOInsurance αναλαμβάνει την ασφαλιστική κάλυψη της ζωής, της περιουσίας σας, των μεταφορικών σας μέσων

Νομικές Υπηρεσίες

Το λογιστικό γραφείο BOTAXIS αναλαμβάνει και επιλύει κάθε φύσεως νομικό ζήτημα τόσο των νομικών όσο και των φυσικών προσώπων με έμπειρο δυναμικό προσωπικό.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Το λογιστικό BOTAXIS αναλαμβάνει την λογιστική υποστήριξη όλων των νομικών προσώπων με έμπειρο δυναμικό προσωπικό.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

Το λογιστικό γραφείο BOTAXIS αναλαμβάνει την λογιστική υποστήριξη όλων των φυσικών προσώπων Τα έμπειρα στελέχη μας αναλαμβάνουν όλο το φάσμα των λογιστικών υπηρεσιών σας

Ελεγκτικές Υπηρεσίες

Προσφέρουμε ελεγκτικές υπηρεσίες εσωτερικού και εξωτερικού ελέγχου οργανωμένου λογιστηρίου και υποβάλουμε τεκμηριωμένη εισήγηση για βελτιστοποίηση των αποδόσεων του λογιστηρίου σας.

ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στηριζόμαστε στις συνεχόμενες αλλαγές της Φορολογικής νομοθεσίας και προσφέρουμε φοροτεχνικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που χαμηλώνει το κόστος της επιχείρησης.

Ίδρυση νέων Εταιριών

Η διεθνής πολυετή εργασία μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μας καθυστά υπεύθυνους για την σωστή ίδρυση της εταιρείας σας σε όλες τις χώρες.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σωστή τήρηση της εργατικής νομοθεσίας αποφεύγοντας διαφορές και προστριβές μεταξύ εργοδότη και εργαζομένων. Αμοιβές, ασφάλιση, δικαιούμενες αποδοχές, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, υπολογισμός κρατήσεων κ.ά.

Μηχανογραφική Υποστήριξη

Οργανώνουμε την μηχανογράφηση του λογιστηρίου με υψηλά πρότυπα, διασύνδεση όλων των τμημάτων και πληροφόρηση της εικόνας της επιχείρησης από οποιοδήποτε τόπο και χρόνο.

Έρχεται νομοσχέδιο για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών

Ποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν μπει στο «μάτι» του υπουργείου Οικονομικών και πώς θα παταχθεί η φοροδιαφυγή.

ΑΑΔΕ: Σε λειτουργία από τη Δευτέρα το Κέντρο Βεβαίωσης και Είσπραξης Αττικής

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων προχωρά στην έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Βεβαίωσης και Είσπραξης (ΚΕΒΕΙΣ) Αττικής. Στο νέο κέντρο, μεταφέρονται αρμοδιότητες των Τμημάτων Εσόδων και Δικαστικού & Νομικής Υποστήριξης των ΔΟΥ ΙΖ’ Αθηνών, Γλυφάδας, ΙΒ’ Αθηνών και Ελευσίνας. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 25/09/2023, οι φορολογούμενοι, που υπάγονται σε αυτές τις ΔΟΥ, θα εξυπηρετούνται για τα [...]

Τι αλλάζει στο σύστημα “Εργάνη” με το νέο εργασιακό

Πέντε παρεμβάσεις στο πληροφοριακό σύστημα “Εργάνη” προβλέπει το νομοσχέδιο το οποίο έφερε χθες στη Βουλή ο Υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Αυτές είναι: – Ανάρτηση βασικών όρων εργασίας και ατομικής σύμβασης εργασίας στο Πληροφοριακό Σύστημα “ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ” –  Ηλεκτρονική υπογραφή – Πρότυπο Βασικών Όρων Εργασίας και Ατομικής Σύμβασης Εργασίας – Καταχώριση αλλαγής ωραρίου και υπερωριών στο Πληροφοριακό Σύστημα […]

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Τι φόρο γλυτώνουν οι νέοι ελεύθεροι επαγγελματίες

Νέες επιχειρήσεις κατά βάση μικρές οι οποίες έκαναν έναρξη εργασιών από το 2020 και μετά και για τα πρώτα τρία χρόνια της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους φορολογούνται με συντελεστή 4,5% έναντι 9% που εφαρμόζεται για όλες τις υπόλοιπες επιχειρήσεις με ετήσια ακαθάριστα έσοδα (τζίρος) έως 10.000 ευρώ

Εφορία: Αναλυτικός οδηγός με 30 «κλειδιά» για λιγότερο φόρο

Λάθη και παραλείψεις στις φορολογικές δηλώσεις που έχουν υποβληθεί διορθώνονται με τροποποιητική δήλωση

Πότε δίνεται φορολογική ενημερότητα σε όσους χρωστούν

Αν ο φορολογούμενος έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα ρύθμισης οφειλών ή έχει οφειλές μη ληξιπρόθεσμες ή σε αναστολή, δύναται να εκδοθεί αποδεικτικό ενημερότητας περιορισμένης ισχύος

Φορολογικές δηλώσεις 2023 χωρίς… φόρο για τους εφτά στους δέκα φορολογούμενους

Ανεβάζει ταχύτητα η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων με το ποσοστό ήδη να έχει διαμορφωθεί στο 30% του συνόλου, σχεδόν δύο μήνες πριν τη λήξη της σχετικής προθεσμίας.

Παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Η νέα προθεσμία

Με απόφαση που υπέγραψε σήμερα ο Υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, παρατείνεται έως τις 31 Ιουλίου 2023 και ώρα 15.00, η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2022 φυσικών και νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων του άρθρου 45 του ΚΦΕ, των οποίων το φορολογικό έτος λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2022.

Εφορία: Ποιοι δικαιούνται άμεσα το ποσό επιστροφής φόρου και ποιοι όχι

Μέχρι τώρα πάνω από 174.000 φορολογούμενοι με πιστωτικό σημείωμα έλαβαν την επιστροφή φόρου εισοδήματος

Νέες ψηφιακές υπηρεσίες στο myProperty

Δυο αποφάσεις του διοικητή της ΑΑΔΕ Γ. Πιτσιλή που διευκολύνουν πολίτες και συμβολαιογράφους.

Το λογιστικό γραφείο αποτελεί μια ουσιαστική πηγή υποστήριξης για επιχειρήσεις και ιδιώτες που αναζητούν επαγγελματικές υπηρεσίες για λογιστικά – φοροτεχνικά θέματα.

Αυτό το είδος γραφείου παρέχει ουσιαστική βοήθεια στη διαχείριση των οικονομικών τους δραστηριοτήτων, την κατανόηση του φορολογικού συστήματος, την εκπόνηση των φορολογικών υποχρεώσεων και την ανάλυση των οικονομικών τους δεδομένων.

Καλέστε μας και ρωτήστε μας για όποιο λογιστικό θέμα έχετε, είτε ως ιδιώτης είτε ως επιχείρηση. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!