Η σελίδα δεν βρέθηκε! Δοκιμάστε απο τις παρακάτω επιλογές μήπως βρείτε αυτό που ψάχνατε!

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – BOinsurance

Το ασφαλιστικό γραφείο BOInsurance αναλαμβάνει την ασφαλιστική κάλυψη της ζωής, της περιουσίας σας, των μεταφορικών σας μέσων

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Το λογιστικό BOTAXIS αναλαμβάνει την λογιστική υποστήριξη όλων των νομικών προσώπων με έμπειρο δυναμικό προσωπικό.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

Το λογιστικό γραφείο BOTAXIS αναλαμβάνει την λογιστική υποστήριξη όλων των φυσικών προσώπων Τα έμπειρα στελέχη μας αναλαμβάνουν όλο το φάσμα των λογιστικών υπηρεσιών σας

Νομικές Υπηρεσίες

Το λογιστικό γραφείο BOTAXIS αναλαμβάνει και επιλύει κάθε φύσεως νομικό ζήτημα τόσο των νομικών όσο και των φυσικών προσώπων με έμπειρο δυναμικό προσωπικό.

Ελεγκτικές Υπηρεσίες

Προσφέρουμε ελεγκτικές υπηρεσίες εσωτερικού και εξωτερικού ελέγχου οργανωμένου λογιστηρίου και υποβάλουμε τεκμηριωμένη εισήγηση για βελτιστοποίηση των αποδόσεων του λογιστηρίου σας.

ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στηριζόμαστε στις συνεχόμενες αλλαγές της Φορολογικής νομοθεσίας και προσφέρουμε φοροτεχνικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που χαμηλώνει το κόστος της επιχείρησης.

Ίδρυση νέων Εταιριών

Η διεθνής πολυετή εργασία μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μας καθυστά υπεύθυνους για την σωστή ίδρυση της εταιρείας σας σε όλες τις χώρες.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σωστή τήρηση της εργατικής νομοθεσίας αποφεύγοντας διαφορές και προστριβές μεταξύ εργοδότη και εργαζομένων. Αμοιβές, ασφάλιση, δικαιούμενες αποδοχές, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, υπολογισμός κρατήσεων κ.ά.

Μηχανογραφική Υποστήριξη

Οργανώνουμε την μηχανογράφηση του λογιστηρίου με υψηλά πρότυπα, διασύνδεση όλων των τμημάτων και πληροφόρηση της εικόνας της επιχείρησης από οποιοδήποτε τόπο και χρόνο.

Διευκρινίσεις για τις προθεσμίες υποβολής E9

Ε9: Διευκρινίσεις για τις προθεσμίες υποβολής εμπρόθεσμης δήλωσης στοιχείων ακινήτων για το υποκείμενο του ΕΝ.Φ.Ι.Α. και τον υπόχρεο υποβολής δήλωσης στοιχείων ακινήτων

myAADE: Νέα υπηρεσία για τους πολίτες με τον Μηνιαίο Φορολογικό Λογαριασμό

Την παροχή μιας νέας υπηρεσίας προς τους φορολογουμένους ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

ΥΠΟΙΚ: Παράταση ενός μήνα για υποβολή φορολογικών δηλώσεων

Υποβολή Ε1 και πληρωμή φόρου έως τέλος Ιουλίου – Όσοι δεν σπεύσουν έγκαιρα θα χάνουν voucher και επιδόματα – To χρονοδιάγραμμα πληρωμών του φόρου εισοδήματος

Φορολογικές Δηλώσεις 2022: Πιθανή η παράταση της προθεσμίας υποβολής τους

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΑΑΔΕ, μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί περίπου 2,5 εκατομμύρια δηλώσεις σε σύνολο 6,4 εκατ. υπόχρεων

Φορολογικές δηλώσεις 2022: Πιθανή ολιγοήμερη παράταση της προθεσμίας υποβολής

Με «ρυθμούς χελώνας» κινείται η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, καθώς παρά το γεγονός ότι απομένουν 19 ημέρες για τη λήξη της προθεσμίας, έξι στους δέκα φορολογούμενους δεν έχουν «πατήσει το κουμπί». Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΑΑΔΕ, μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί περίπου 2,5 εκατομμύρια δηλώσεις σε σύνολο 6,4 εκατ. υπόχρεων.

Φορολογικές δηλώσεις 2022: Ποιοι δεν θα πληρώσουν φέτος τέλος επιτηδεύματος

Ελαφρύτερος θα είναι ο φόρο-λογαριασμός για εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρήσεις, αγρότες και συνεταιρισμούς καθώς μετά τα νέα μέτρα της κυβέρνησης απαλλάσσονται από την καταβολή του τέλους επιτηδεύματος για τα εισοδήματα του 2021 που θα δηλωθούν φέτος στην εφορία.

Οι 4 παγίδες που κρύβουν οι φορολογικές δηλώσεις φέτος

Ποιοι υπόχρεοι κινδυνεύουν με υπέρμετρες επιβαρύνσεις εξαιτίας των τεκμηρίων διαβίωσης

Φορολογικές δηλώσεις

Για το 75% των εκκαθαριστικών δεν προκύπτει επιπλέον φόρος

Έρχονται τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ

Ο «λογαριασμός» για τους 7 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων αναμένεται να αναρτηθεί στο Taxis το Σαββατοκύριακο

Φορολογικές δηλώσεις: Ποιοι κωδικοί φέρνουν εκπτώσεις φόρου

Mια σειρά από κωδικούς στο βασικό έντυπο Ε1 της φορολογικής δήλωσης οδηγούν σε εκπτώσεις φόρου, απαλλαγές, ακόμη και επιστροφές χρημάτων από την εφορία.