Λογιστικές Υπηρεσίες για Φυσικά Πρόσωπα

Λογιστικές υπηρεσίες από έμπειρο δυναμικό προσωπικό, όπως υποβολή αιτήσεων και φορολογική δήλωση: Ο λογιστής και όλη η ομάδα του BOTAXIS είναι εδώ για να αναλάβουν τη λογιστική υποστήριξη φυσικών προσώπων.

Το λογιστικό γραφείο μας παρέχει όλες τις βασικές λογιστικές υπηρεσίες σε φυσικά πρόσωπα, όπως ατομικούς επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, και άλλα ιδιωτικά άτομα. Ορισμένες από αυτές τις υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

 1. Φορολογική Δήλωση – Υποβολή Φορολογικών Δηλώσεων Ε1-Ε2-Ε3: Το λογιστικό γραφείο μας μπορεί να βοηθήσει τα φυσικά πρόσωπα στην έκδοση κλειδάριθμου, την προετοιμασία και υποβολή των φορολογικών δηλώσεών τους. Αυτό περιλαμβάνει τον υπολογισμό των φόρων που πρέπει να πληρώσουν και την τήρηση των απαραίτητων φορολογικών νομικών απαιτήσεων.
 2. Συμπλήρωση και ηλεκτρονική υποβολή Δηλώσεων Ακίνητης Περιουσίας E9, υποβολή οικογενειακού επιδόματος Α21 και υποβολή επιδόματος ενοικίου.
 3. Σύνταξη και υποβολή μισθωτηρίων συμβολαίων στο TAXIS, κληρονομικά, φορολογικές ενημερότητες και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα τεκμηρίων και ανάλωσης κεφαλαίου για αποφυγή υψηλής φορολογίας.
 4. Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για οικονομικά θέματα, όπως επενδύσεις, συνταξιοδότηση, και φορολογικό σχεδιασμό για να βελτιώσουν την οικονομική τους κατάσταση.
 5. Λογιστική Υποστήριξη: διαχείριση των οικονομικών και προσωπικών υποθέσεων, καταγράφοντας τις προσωπικές οικονομικές συναλλαγές, κρατώντας αρχεία και παρέχοντας αναφορές.
 6. Προγραμματισμός Προϋπολογισμού: Οι λογιστές μας μπορούν να βοηθήσουν τα φυσικά πρόσωπα να δημιουργήσουν προϋπολογισμούς για τις προσωπικές τους οικονομικές ανάγκες, προκειμένου να διαχειριστούν αποτελεσματικά τα έξοδά τους.
 7. Διαχείριση Χρεών: Οι λογιστές της ομάδας μας αναλαμβάνουν τη διαχείριση χρεών καθώς και τη συμβουλευτική υποστήριξη για αποπληρωμή δανείων και την ελαχιστοποίηση τόκων. Επιπλέον αναλαμβάνουν την αίτηση ρυθμίσεων εφορίας (ΑΑΔΕ) – ΕΦΚΑ και αιτήσεις για άρσεις τραπεζικών λογαριασμών καθώς και κατασχέσεων.
 8. Φορολογική υποστήριξη και εκπροσώπηση φορολογικών κατοίκων εξωτερικού.

 

Αυτές είναι ορισμένες από τις βασικές λογιστικές υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει το λογιστικό γραφείο μας σε φυσικά πρόσωπα, ανάλογα με τις ανάγκες εκάστοτε πελάτη.

Ενημερωθείτε online για το κόστος της υπηρεσίας που σάς ενδιαφέρει και για ό,τι άλλο είναι σημαντικό να γνωρίζετε από το έμπειρο προσωπικό του BOTAXIS. Ο λογιστής Οικονομάκος Βασίλειος βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας, στο λογιστικό και φοροτεχνικό γραφείο του στο Χαλάνδρι Αττικής (Λεωφόρος Πεντέλης 8).

Ζητήστε ενημέρωση σχετικά με τις λογιστικές υπηρεσίες ή φοροτεχνικές υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.

Λογιστής απο απόσταση ή στα γραφεία μας.

Εξυπηρετούμε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ 20 ΕΤΩΝ

  Λογιστικό Γραφείο Botaxis: Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας